Διαβήτης Τύπου 1

Ο Διαβήτης Τύπου 1 είναι τρόπος ζωής. Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έχει κανόνες και απαιτήσεις, έχει όμως και ευκαιρίες. Η επιλογή βρίσκεται στα χέρια σου…

ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ 1

Ο Διαβήτης Τύπου 1 είναι τρόπος ζωής. Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έχει κανόνες και απαιτήσεις, έχει όμως και ευκαιρίες. Η επιλογή βρίσκεται στα χέρια σου. Μπορείς να ζήσεις ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς, ακολουθώντας απλούς κανόνες. Η δυσκολία να ρυθμίσεις το σάκχαρό σου και να προσαρμόσεις την οικογένεια, τις παρέες, και την εργασία σου στην κατάσταση σου, οφείλεται στο ότι πιθανόν δεν σου δόθηκε η ευκαιρία να βρεις τον τρόπο να το κάνεις.

Μαζί με σένα υπάρχουν χιλιάδες άλλοι, που είχαν και έχουν τους ίδιους προβληματισμούς. Αρκετοί κατάφεραν πολλά και μας έδειξαν τον δρόμο. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα. Ίσως, να μην ταιριάζουν όλες στη δική σου ζωή, μπορείς όμως να βρεις το δικό σου βηματισμό και να φτάσεις στο στόχο σου. Το μόνο λάθος που πρέπει να αποφύγεις είναι η απομόνωση και αυτοσχεδιασμός. Δημιούργησε την δική σου ομάδα, μάθε τι επιλογές έχεις, τους τρόπους που χρησιμοποίησαν άλλοι, βρες τον δικό σου βηματισμό. Η πρόκληση είναι μεγάλη. Πρέπει να κερδίσεις την ζωή σου και ίσως να μάθεις τους άλλους να ζουν σαν εσένα. Με πείσμα, αυτοπεποίθηση, με ένα όμορφο σώμα, γεμάτο ενέργεια.

Από τη μεριά μας, μπορούμε να σου δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.
Μπορείς να γίνεις μέλος της δικής μας ομάδας, να βοηθηθείς και να βοηθήσεις. Μπορείς να κλείσεις ραντεβού για μια Ιατρική επίσκεψη, να εκτιμήσεις την κατάστασή σου και να έχεις την κατάλληλη καθοδήγηση. Μπορείς να παρακολουθήσεις ένα δωρεάν εκπαιδευτικό Σεμινάριο, διάρκειας 12 ωρών από 8 εκπαιδευτές διαφορετικών ειδικοτήτων. Κοντά σου θα βρεθούν ο Διαβητολογος, η Διαιτολόγος, ο Γυμναστής, ο Ψυχίατρος, ο Οφθαλμίατρος, ο Λιπιδιολόγος, η Ποδολόγος και ένας executive Chef. Είναι μια ευκαιρία να ακούσεις τα πάντα και να ρωτήσεις ότι κρατάς μέσα σου τόσο καιρό.

Μπορείς να συμμετέχεις, επίσης δωρεάν, στους expert patients. Μια υποστηρικτική ομάδα που δίνει πρακτικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα. Σε αυτή την ομάδα είναι άτομα που έχουν Διαβήτη Τύπου 1 και έχουν εκπαιδευτεί να σε εκπαιδεύσουν. Εάν το θελήσεις μπορείς να γίνεις και εσύ εκπαιδευτής για τους επόμενους.

Επικοινωνία