Διαβήτης Τύπου 2

Ο Διαβήτης Τύπου 2 εξελίσσεται. Η εξέλιξη όμως δεν είναι πάντα προς την κακή πλευρά, γιατί ο Διαβήτης μπορεί να βελτιωθεί, αν εσύ το επιλέξεις…

ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ 2

Ο Διαβήτης Τύπου 2 εξελίσσεται. Η εξέλιξη όμως δεν είναι πάντα προς την κακή πλευρά, γιατί ο Διαβήτης μπορεί να βελτιωθεί, αν εσύ το επιλέξεις. Αν μόλις έμαθες ότι έχεις Διαβήτη Τύπου 2, μην καθυστερείς, έχεις πολλές πιθανότητες να θεραπεύσεις τον Διαβήτη σου και να τον αποφύγεις για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής σου.

Αν έχεις αρκετά χρόνια Διαβήτη Τύπου 2, έχεις πολλά να κερδίσεις αν δράσεις αποφασιστικά. Η σωστή ρύθμιση του σακχάρου, θα σε προστατεύσει από την ανάπτυξη των επιπλοκών του Διαβήτη. Όταν πετυχαίνεις φυσιολογικές τιμές σακχάρου, ανεξάρτητα αν παίρνεις φάρμακα ή ινσουλίνη, δεν κινδυνεύεις και μπορείς να ζεις φυσιολογικά.

Αν ο Διαβήτης, σου έχει ήδη δημιουργήσει προβλήματα, μην παραιτείσαι. Θα πρέπει να προσαρμόσεις τα φάρμακά σου στο πρόβλημά σου και να διατηρείς ικανοποιητικά επίπεδα σακχάρου, χωρίς να κινδυνεύεις από υπογλυκαιμίες και άλλες παρενέργειες. Η προσήλωσή σου στη σωστή ρύθμιση του σακχάρου, τον έλεγχο των επιπλοκών και την ρύθμιση των άλλων φαρμάκων που παίρνεις, θα σου δώσουν ποιότητα ζωής και ασφάλεια.

Αν το σάκχαρό σου δεν είναι καλό και η γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη σου είναι πάνω από 7%, μην συμβιβάζεσαι. Μην αποδέχεσαι το αρρύθμιστο σάκχαρο σαν φυσική εξέλιξη του Διαβήτη. Το αρρύθμιστο σάκχαρο είναι Ιατρικό Λάθος! Μην ανέχεσαι αυτήν την κατάσταση, γιατί δικαιούσαι να ζεις στην ασφαλή πλευρά της ζωής. Υπάρχει πάντα τρόπος να πετύχεις αυτόν τον στόχο. Μπορεί να φαντάζει δύσκολος, ή να μην γνωρίζεις τον τρόπο. Κάνε όμως το πρώτο βήμα!

Στο Ιατρείο μας μπορείς να έχεις ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ρύθμισης του σακχάρου, που βασίζεται στην επικοινωνία και την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που σχετίζονται με τον Διαβήτη σου. Μπορείς να παρακολουθήσεις ένα δωρεάν εκπαιδευτικό Σεμινάριο, διάρκειας 12 ωρών από 8 εκπαιδευτές διαφορετικών ειδικοτήτων. Κοντά σου θα βρεθούν ο Διαβητολογος, η Διαιτολόγος, ο Γυμναστής, ο Ψυχίατρος, ο Οφθαλμίατρος, ο Λιπιδιολόγος, η Ποδολόγος και ένας executive Shef. Είναι μια ευκαιρία να ακούσεις τα πάντα και να ρωτήσεις ότι κρατάς μέσα σου τόσο καιρό.

Μπορείς να συμμετέχεις, επίσης δωρεάν, σε υποστηρικτικές ομάδες συζήτησης. Σε αυτές τις ομάδες θα μπορέσεις με ευχάριστο τρόπο, παίζοντας ειδικά επιτραπέζια παιχνίδια, να πάρεις απαντήσεις από εκπαιδευτές και από άλλους ανθρώπους που έχουν τα ίδια προβλήματα.

Επικοινωνία